Simpel stijladvies om er elke dag stralend uit te zien

chloe_selectie_01b.jpg

Het leven is druk. We hebben geen tijd om elke dag urenlang voor de kleerkast en de spiegel te staan. Wil je er elke dag toch stralend uitzien? Dat kan dankzij een paar simpele trucjes! Verkoopster Kelly van noba Bree doet onze beauty tips uit de doeken.

1. Straal zelfzekerheid uit

Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar wees trots op wie en hoe je bent. Wees trots op je troeven en aanvaard je complexen. Hoe beter je je in je vel voelt, hoe meer je zal stralen.

2. Accentueer je favoriete lichaamsdelen

Dé manier om je goed in je vel te voelen, is door je troeven in de verf te zetten. Ben je trots op je boezem? Draag dan een bovenstuk met een V-hals om je decolleté te benadrukken. Ben je trots op je taille? Zet hem extra in de verf met een high-waist broek of draag een jurkje met een opvallende riem rond je mooie taille.

Ben je trots op je benen? Show ze met een leuke rok, short of kleedje. De aandacht van anderen gaat dan vanzelf naar je beste features en daar krijg je meteen een boost van zelfvertrouwen van.

3. Draag de juiste lingerie onder je kleding

Een geslaagde outfit zit 'm in elk laagje. Een bh die niet zichtbaar is én mooi past, kan echt wonderen doen! Koop dus bh’s die goed aansluiten en vraag eventueel advies aan verkoopsters in de winkel.

Ook de keuze van slipje kan een outfit maken of kraken. Zorg dat de slip niet te klein is zodat hij je onderlichaam niet onflatterend aftekent. Je gaat best voor goed passend naadloos ondergoed dat niet te detecteren valt onder je outfit. Voor degene die een stapje verder willen gaan is corrigerend ondergoed natuurlijk ook een optie.

4. Verzorg je kapsel en gezicht

Er goed uitzien hangt niet enkel af van je kleding. Ook je haren en gezicht dragen bij aan hoe je eruitziet. Zorg er dus elke ochtend voor dat je blij bent met je kapsel, ook al heb je geen tijd om uitgebreid te stylen.

Ook je make-uproutine hoeft niet heel uitgebreid te zijn. Ga voor een easy naturel look van enkele minuutjes. Een beetje mascara, blush, lipgloss en indien nodig een beetje concealer onder de ogen, meer hoeft het niet te zijn!

5.    En last but not least: glimlach!

Wat uiteraard niet mag ontbreken aan je stralende look is een stralende glimlach. Start met een positieve ingesteldheid aan je dag en je zal zien dat je alleen maar positiviteit zal aantrekken. Net zoals complimenten.

Fris je kleerkast op met nieuwe items waar jij je goed in voelt

Kom langs in een van onze winkels en ontdek onze collectie voor dames, maar ook voor heren en kinderen. Met meer dan 50 modemerken in huis vind je ongetwijfeld iets dat bij je past. Kom je langs bij noba Bree? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

bree_verkoopster_kelly.jpg