Solden: 5 tips voor de beste soldenkoopjes!

dscf9467.jpg

De soldenperiode komt er binnenkort weer aan. De tijd van het jaar om al je favoriete stukken te kopen met korting! Maar voordat je je slag begint te slaan, is het belangrijk om je kledingkast even te bekijken zodat je weet waar je echt naar op zoek moet gaan! Zo haal je het maximum uit de zomersolden en doe je geen onnodige aankopen. 

 

1. Ruim je kleerkast op

Overzicht is alles! Zorg dat je jouw kleding sorteert van kleur tot soorten stof en type kleding. Zo weet je welke kleding er in je kast hangt en vind je misschien kledingstukken terug die je vergeten was. Wie weet ontdek je tegelijkertijd andere kledingstukken die toe zijn aan vervanging. Geef ze aan een goed doel of verkoop ze verder, zo heb jij meer shopppingbudget voor je toekomstige aanwinsten!

 

2. Maak een wishlist

Weet je wat er in je kast hangt? Dan kan je jouw wishlist samenstellen. Zo vermijd je impulsieve aankopen en weet je waar je naar moet zoeken. Ga al eens kijken op je favoriete webshop(s) of stel fashionboards samen op Pinterest.

 

3. Vertrek op tijd

Zijn de solden officieel van start gegaan? Vertrek dan op tijd richting de winkel. ’s Morgens is de kans groter dat alles er netjes bijligt en dat je maat nog beschikbaar is.

 

4. Passen, passen en nog eens passen!

Alles wat je wilt kopen, moet je echt ook even passen. Zie je iets leuk hangen met de gedachte: ‘Die bloes ziet er wat losjes uit, maar kan ik toch echt niet laten hangen voor die prijs?’. Hang het kledingstuk dan ook meteen weer terug of ga het even passen. Een echt soldenkoopje is pas een succes als het je zit als gegoten.

 

5. Draag comfy kledij

Net omdat je veel moet passen, kan je het best kiezen voor comfortabele kledij. Kies voor een t-shirt en/of trui, een gemakkelijke broek/short en schoenen die snel aan en uit gaan. Wanneer je enkel op zoek gaat naar bovenstukken weet je ook meteen hoe de trui of blouse op een broek staat. Mooi meegenomen, toch!  

 

Ben je op zoek naar nog meer tips?

Spring binnen in de noba winkel in jouw buurt. Kies je voor noba Tielt-Winge, dan help ik je graag verder!

shopmanager_marleen.jpg