Thuiswerken in stijl? Dat doe je zo!

_noba_chloe_28_08_20_36.jpg

Thuiswerken is voor velen het nieuwe normaal. Niets is zo verleidelijk om te werken in je joggingbroek of pyjama, maar dat is niet altijd verstandig. Wist je dat werken in werkoutfit een positieve invloed heeft op je concentratie? Wij geven in deze blog enkele tips om thuis te werken in stijl!
 

Geen videogesprekken? Kies voor comfy maar stijlvol!

Heb je binnen je functie geen skypemeetings of onverwachte videoconferenties? Dan betekent dat je kan kiezen voor een gemakkelijke outfit! Een leuk t-shirt, een aangename trui of een zachte broek met stretch: het kan perfect!

 

Modieuze videoconferentie: check!

Zijn Zoom, Skype of Microsoft teams je beste vriend tijdens de werkuren? Dan zijn videoconferenties ongetwijfeld dagelijkse kost! Ook achter je scherm is het belangrijk om een professionaliteit uit te stralen. Dit zijn volgens ons de do’s en don’ts voor een modebewust videogesprek:
 

Simpele maar aangename kleuren

Wanneer je een goede indruk wilt maken, kies je het best voor een mooie kleur van trui of t-shirt. Zachte pasteltinten, gestreept motief of felle kleuren, volgens ons kan het perfect! Werk het af met een leuke ketting of statement oorbellen en je zorgt voor een stijlvolle indruk. Van neon kleuren of motieven die in het oog springen, zijn we dan weer minder fan.
 

Mooiste beeldkwaliteit

Je outfit kan nog zo leuk zijn, maar met een slechte lichtinval komt je outfit niet zo mooi tot uiting. Zorg er dus voor dat je met je gezicht naar een lichtbron zit, bijvoorbeeld richting een raam.

 

Ben je op zoek naar de perfecte werkoutfit?

Breng een bezoekje aan onze webshop of spring binnen in de noba winkel in jouw buurt! Je ontdek er meer dan 50 modemerken voor vrouwen, mannen en kinderen. Kies je voor noba Bilzen, dan help ik je graag verder!

dames_gerty.jpg