Tips om jouw outfit te stylen met accessoires

image003.jpg

Heb je een leuke outfit samengesteld, maar heb je toch het gevoel dat er iets aan ontbreekt? Dan ben je waarschijnlijk accessoires vergeten! Verkoopster Lalé van noba Hasselt vertelt je hoe jij je outfit net dat tikkeltje extra geeft met enkele leuke accessoires.

Mooie juweeltjes

Bij het woord ‘accessoire’ wordt vaak meteen gedacht aan juwelen. En terecht! Het toevoegen van een paar oorbellen, een ketting of een horloge aan een basic outfit kan wonderen doen.

Hou je van eenvoudige outfits met een verfijnde look, dan kan je kiezen voor fijne juwelen. Denk aan: een paar kleine zilveren of gouden oorbellen, een fijn kettinkje, een elegante ring of horloge.

Mag het al eens wat gewaagder en opvallender zijn voor jou? Pimp je outfit dan met een opvallende ketting of een paar grote oorbellen in een leuke kleur. Zo maak je echte eyecatchers van je accessoires én bijgevolg ook je outfit.

89c66043-5999-4e53-8698-6da84c1812c3.jpg

Een praktische én stijvolle handtas

Een leuke handtas hoeft niet altijd prijzig te zijn! Kies voor een simpele, praktische handtas waar veel spullen in passen of een kleine, elegante handtas. Ook een speelse handtas met een leuke boodschap is altijd een goed idee!

lale_edit2.jpg

Een riem om je outfit te breken of liever een sjaaltje als accentkleur?

Sjaals worden vaak gelinkt met het najaar. Toch is dit accessoire iets dat ook in het voorjaar gedragen kan worden of tijdens een frisse zomeravond. Is je outfit redelijk basic of hebben alle kledingstukken dezelfde kleurtonen? Dan kan je een sjaaltje in een accentkleur toevoegen om je outfit wat te breken. Het maakt je look meteen ook speelser en eleganter.

Ook de riem mogen we niet vergeten. Van alle accessoires is het waarschijnlijk de riem de het meest onderschat wordt. Hoewel een riem vroeger meestal werd beschouwd als iets praktisch, is dat al lang niet meer het geval.

Riemen komen voor in verschillende vormen, maten en kleuren. Wanneer je outfit redelijk rechtlijnig, kan een riem een leuk extraatje zijn. Kies voor een riem in een leuk trendy kleurtje of ga voor een riem in een neutrale kleur die bij vele outfits past.

lale_edit3.jpg

Een zonnebril

Ook een zonnebril hoeft niet enkel praktisch ter bescherming van onze ogen te zijn. Tegenwoordig komen zonnebrillen in heel veel verschillende stijlen voor, waardoor je sowieso eentje vindt die past bij jouw outfit. Van grote tot kleine glazen, een dik kleurrijk montuur of een kleiner zwart montuur, of zelfs gekleurde glazen … Met een zonnebril op je snoet zal je altijd stralen.

Kom jouw outfit samenstellen en stylen bij noba

Klaar om leuke outfits samen te stellen en te stylen met accessoires? Bezoek onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Je vindt er een uitgebreide collectie kleding voor dames, maar ook voor heren en kinderen. Met meer dan 50 modemerken in huis vind je ongetwijfeld iets dat bij jou in de smaak valt. Kom je langs bij noba Hasselt? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

hasselt_verkoopster_lale.jpg