Voor jou uitgezocht: de perfecte festival outfit

Wie zomer zegt, zegt festivals! Hoeveel festivalweides je ook afschuimt, één ding is zeker: een coole outfit is onmisbaar! Waar moet je nu op letten? En welke festival outfits zijn deze zomer helemaal in? Wij helpen je graag op weg naar de perfecte look voor je eerste festival van het jaar!

Een festival outfit drukt uit hoe jij je voelt en toont wat je wilt uitstralen. Natuurlijk kan je het puur praktisch houden, maar hey: het mag toch eens wat meer zijn, of niet? Happy hippie of glitter chique? Jij beslist! Wij zetten de leukste items even voor je op een rijtje.

Een vleugje glitter

Een festival outfit staat vaak gelijk aan opvallen tussen de massa. En hoe kan dat beter dan met wat glitter? Van een toffe glittertop tot een vleugje glitters op je lange rok. Wedden dat jij de show steelt?

What’s up, shorty?

25 graden, een stralende zon en geen wolkje aan de lucht? Perfect festivalweer als je het ons vraagt! Haal je leukste destroyed short boven en combineer ‘m met een luchtige top. Zo creëer je niet enkel een toplook, je hebt het ook nog eens lekker fris. Win-win!

Ga voor comfort

Festivaldagen zijn vaak lange dagen. Daarom kies je best voor kledingstukken die comfortabel zitten. Een losse, of the shoulder top bijvoorbeeld? Die beweegt ook nog eens vrolijk mee terwijl je staat te dansen!

Flower power

Niets dat meer zomer zegt dan bloemetjes. Bloemenkrans in je haren, bloemenshirt, een fleurig bloemenkleed of een jeans short met geborduurd bloemetjes? Let’s go all the way!

Feesten zonder klappertanden

Hier in België zijn zomerse temperaturen jammer genoeg niet altijd een evidentie. Bovendien gaat een festival gewoon door, ook als de zon onder is. Die nachtelijke uurtjes zijn vaak iets te fris om in T-shirt of top door te brengen. Een hippe trui of lekker warm vest zijn niet te missen dus!

Helemaal klaar voor de festivalzomer? Of kan je nog wat hulp gebruiken bij het samenstellen van je festival outfit? Geen zorgen, wij helpen je graag verder!