Wat zijn de modetrends voor 2021?

modetrends_2021.png

Wat zijn de stijltips voor 2021 die niet mogen ontbreken in jouw garderobe? Je ontdekt het in deze blog!  

 

Comfy, comfy en nog eens comfy!

Het jaar 2020 stond in het teken van thuiswerken, de modetrends wisten hier perfect op in te spelen! Maar ook voor 2021 neemt comfort de bovenhand. Een losse trainingsbroek met een daarop passende trui? Een los t-shirt met een baggy broek? Het kan en het mag allemaal. Zolang jij je maar comfortabel voelt!

 

Warme en lichte kleuren

Met zachte pasteltinten creëer je een look die volledig mee is met de mode, nu én ook volgend jaar! Met de aankoop van cameltinten of andere crèmeachtige kleuren zit je dan ook volledig goed. Deze zachte kleuren zorgen voor een optimistischer gevoel, en ook dat zullen we ongetwijfeld nog steeds kunnen gebruiken in 2021.

 

Geen blote enkels: toon je sokken!

Ook de sokkentrend is aan een heuse opmars bezig. Vergeet de lage enkelkousjes, sokken mogen terug gezien worden! Van glittersokjes tot happy socks: het kan niet gek genoeg zijn. Je blote enkeltjes zullen het niet meer langer koud hebben, nog zo’n voordeel van die sokkentrend!

 

Ruitjes: groot, klein en alles ertussenin

Een andere leuke trend zijn de jassen, rokken of stijlvolle broeken met geruite print. Zolang je het juist combineert met rustige kleuren (wit of zwart), is het een absolute must have in het nieuwe jaar! Niet alleen stijlvol, maar ook nu weer comfortabel. Hadden we al gezegd dat comfort echt trending is? ;-)

 

Op zoek naar een trendy outfit?

Bij noba vind je meer dan 50 modemerken onder één dak! Dit voor zowel vrouwen, mannen én kinderen. Ontdek onze nieuwste collecties op onze webshop en shopppen maar! Breng je een bezoekje aan noba Zandhoven? Dan laat ik je graag onze trendy collecties zien!

sabrina.jpg