Welke modellen jeans zijn er tegenwoordig allemaal? Raadpleeg ons jeanswoordenboek!

sfeerbeeld_van_jeansbroeken.pngEen goede jeansbroek is goud waard! Maar de zoektocht naar die perfecte jeansbroek is vaak een uitdaging. Als je weet waar je naar zoekt, is het vaak al iets gemakkelijker om die droomjeans te vinden. Ga aan de slag met ons jeanswoordenboek en start je zoektocht!

 

Baggy Jeans

Een baggy jeans is een losse en ruime broek met vaak een verlaagd kruis. Deze broek sluit vaak naadloos aan bij een urbanlook!

sfeerfoto_van_een_baggy_jeans.jpeg

 

Bleached Jeans

Een bleached jeans is een gebleekte jeans, de perfecte broek om te combineren met andere lichte tinten zoals wit en beige. Ideaal voor de start van de lente! 

sfeerbeeld_van_een_bleached_jeans_0.jpeg

 

Bootcut of flared jeans

Deze broeken hebben iets wijder uitlopende broekspijpen vanaf de knie of kuiten en vallen gedeeltelijk over de schoenen. Werk af met een baggy trui en je bent good to go! 

sfeerbeeld_van_een_bootcut_of_flared_jeans.jpeg

Boyfriend jeans 

Een boyfriend jeans is een losser zittende broek waarvan de broekspijpen aan de onderkant vaak wat smaller zijn. 

sfeerbeeld_van_een_boyfriend_jeans.jpeg

Cropped jeans 

Een cropped jeansbroek is net wat korter en heeft een 5/6-lengte. Ideaal als je smalle enkels hebt of je nieuwe schoenen goed uiting wil laten komen. 

sfeerbeeld_van_een_cropped_jeans.jpeg

 

Cargo jeans 

Met een cargo jeans ga je voor extra stiksels en zakken aan de zijkanten. De broek heeft een stoer imago en helemaal terug hip! Ook verkrijgbaar in beige en kaki. 

sfeerbeeld_van_een_cargo_jeans.jpeg

 

 

High waist jeans 

Een high waist jeans heeft, zoals de naam zelf zegt, een hoge taille en komt vaak tot net aan de navel. De combinatie met cropped tops is helemaal happening! 

sfeerbeeld_van_een_high_waist_jeans.jpeg

 

Low waist jeans 

Bij een low waist jeans daarentegen valt de taille laag op de heupen, vaak op de heupbotten. De perfecte jeans voor wanneer je een zandloperfiguur hebt! 

sfeerbeeld_van_een_low_waist_jeans.jpeg

 

 

Mom jeans 

Een mom jeans is een loszittende broek en heeft vaak een redelijk recht model. De taille zit dan wel weer hoger waardoor je je figuur mooi accentueert. 

sfeerbeeld_van_een_mom_jeans_1.jpeg

 

 

Raw denim jeans 

Een raw denim is een donkere, eerder stugge jeansbroek. De perfecte jeans voor wanneer je een stoere look wil creëren en het accent op je bovenkleding wilt leggen. 

sfeerbeeld_van_een_raw_denim_jeans.jpeg

 

 

Ripped of destroyed jeans 

Een ripped jeans is een jeans met scheuren rond de knie of met destroyed effecten op de broekspijpen. Ook deze jeans is perfect wanneer je kiest voor een stoere outfit! 

sfeerbeeld_van_een_ripped_jeans.jpeg

 

 

Skinny en slim jeans 

Een skinny jeans is een nauw aansluitende jeansbroek. Gelukkig heeft ze vaak wel veel stretch, waardoor je ze gemakkelijk aan- en uittrekt. Een slim jeans komt in de buurt van een skinny model, alleen is ze iets minder nauw aansluitend. 

sfeerbeeld_van_een_slim_jeans.jpeg

 

 

 

Straight jeans 

Een straight jeans is een jeansbroek met een recht model en valt slank naar beneden. Aan de broekspijpen onderaan is ze meestal ook net wat breder. 

sfeerbeeld_van_een_straight_jeans.jpeg

 

 

Wide jeans 

Een wide jeans heeft brede broekspijpen over heel de lengte en gaan vaak al breder rond de broekzakken. Als je soms onzeker bent over de vorm van je benen, dan is dit de broek die dat precies weet te camoufleren! ;-)

sfeerbeeld_van_een_wide_jeans.jpeg

 

Op zoek naar een leuke jeansbroek?

Breng een bezoekje aan onze webshop en ontdek onze collectie jeansbroeken voor dames, heren en kinderen. We hebben meer dan 50 modemerken in huis, zo vind je ongetwijfeld iets wat bij je past. Kom je langs bij noba Bilzen? Dan toon ik je graag onze collectie(s)!

bilzen_verkoopster_jess.jpg