Zomerkleding

Een dagje shoppen met de vriendinnen terwijl de thermometer 25°C of meer aangeeft? De eerste vraag die door je hoofd scandeert is vast: “Help, wat ga ik aandoen?!”. Geen zorgen, keep your cool met deze tips voor zomerkleding.

Het juiste schoeisel

Zweetvoeten, daar heeft niemand zin in bij tropische temperaturen. Maar je teenslippers laat je ook best thuis. Van blaren aan je tenen tot struikelen over kasseien; teenslippers zijn meer weggelegd voor het strand.

Ook hoge hakken zijn een absolute no go tijdens je shopping spree. Kies liever voor een stevig paar schoenen onder je zomerkleding: coole sneakers of praktische sandaaltjes. Stijlvol, trendy én gemakkelijk!

Houd het luchtig

Belooft Frank of Sabine 25°C, dan is het in de stad vaak nog net iets warmer. Je in het zwart hullen is dan ook niet zo’n goed plan. Kies eerder voor luchtige zomerkleding: stoffen die goed meegeven. En liefst in een frisse kleur of met zomerse print. Met een witte broek bijvoorbeeld, ben je meteen op en top zomers.

Blote benenweer

Ook blote benen zijn geen overbodige luxe. Een rok is trouwens de perfecte zomerkleding als je snel iets wilt passen. Ga voor een exemplaar met een hoge taille, die van lengte niet te kort is en waarin je je makkelijk kan bewegen. Zo ben je ook nog eens helemaal hip en trendy als je je daarna neervlijt op een terrasje.

Op je hoede

Je hoofd beschermen tegen de zon hoeft helemaal niet saai te zijn. Meer zelfs, zomerse hoedjes zijn helemaal in! Van een giga-zonnehoed tot een schattig zomerhoedje: jij beschermt je hoofd tijdens het shoppen in stijl.

Of kom langs in een van onze 5 noba-winkels

Meer dan 60 merken in iedere vestiging, een persoonlijke service en last but not least: airco! De tijd die je bespaart met het nadenken over een koele outfit kan je dus perfect investeren in het zoeken naar nieuwe, trendy items!