Levering en retour

Levering

Gratis levering in één van de vijf Noba-winkels

Je kunt je reservering volledig gratis laten leveren in jouw favoriete Noba-winkel. Welke winkel dat precies is, kan je aanduiden tijdens het bestelproces.

Wij zorgen ervoor dat je kledingstukken binnen 3 à 5 werkdagen voor je aanwezig zijn in de Noba- winkel van jouw keuze.

 

Gratis thuislevering bij bestellingen vanaf €75 met Bpost

Indien je kiest voor thuislevering levert Bpost je bestelling op het adres dat je hebt opgegeven. Deze verzending is gratis vanaf een bedrag van €75, indien je een kleiner aankoopbedrag hebt, zal de kostprijs van de verzending (€5) worden aangerekend. Voor verzendingen naar Nederland is dit een verzendingskost van €7.  

Je kan je bestelling binnen de 4 tot 6 werkdagen bij je thuis verwachten.

 

Retourneren

Gratis retourneren in één van de vijf Noba-winkels

De makkelijkste manier om een artikel te retourneren is door langs te komen in één van onze vijf Noba-winkels, dit is bovendien volledig gratis.

 

Gratis retourneren via Bpost bij bestellingen vanaf €100

Ja kan ook via de post gratis retourneren wanneer de totale waarde van je bestelling groter dan of gelijk is aan €100. In dat geval kan je in de track-and-trace mail die je krijgt bij je bestelling een retoursticker vinden. Indien de waarde van je aankoop kleiner is dan dit bedrag, zal de verzending van het pakje niet vergoed worden. De verpakking waarin je je kleding hebt ontvangen heeft een tweede kleefstrip. Hierdoor kan je de goederen probleemloos in de originele verpakking terugsturen.

(op www.bpost.be vind je het dichtstbijzijnde postpunt / postkantoor).


Daar stuur je je kleding+ retourformulier terug naar:

Noba Mode Webshop, Riemsterweg 120, 3742 Martenslinde, Bilzen.

Vervolgens zal het geld worden teruggestort op je rekening. Wanneer je retour is goedgekeurd en verwerkt, ontvang je een e-mail waarin bevestigd wordt dat het bedrag binnen enkele dagen op je rekening zal worden gestort.

Onderstaand het retourformulier:

 

 

Let op, er zijn wel enkele retourvoorwaarden:

De artikelen dienen binnen de 14 dagen na ontvangst terug te worden gestuurd in dezelfde staat als waarin ze geleverd werden. Dit wil zeggen: opgevouwen, in de originele verpakking en met aangehecht prijskaartje. De originele verpakking waarin je kleding wordt geleverd, heeft een extra kleefstrip waarmee je het pakket opnieuw kan verzegelen. Als u de producten gebruikt heeft, mag u niet meer van de aankoop afzien. Het herroepingsrecht bestaat om u de kans te geven het product grondig te bekijken, net als in een winkel, niet om het product 14 dagen gratis te gebruiken.